Kontakt

Vilsonovo šetalište 10/II 71000 Sarajevo

info@redbit.ba

+38762547010

// RedbIT cloud rješenja

Migrirajte kritične poslovne aplikacije u oblak

Prelazak na oblak može izgledati zbunjujuće, ali mi ćemo vam ga učiniti što lakšim. Dakle, ako se pitate da li biste se trebali odlučiti za SaaS aplikacije ili servere na lokaciji, privatni ili javni oblak, ili čak hostirane VM-ove s IaaS-om, mi smo tu da vam pomognemo.

Prelazak na oblak donosi snažne prednosti, ali, bez profesionalne analize i planiranja, rizikujete da svoje poslovanje izložite sigurnosnim i operativnim rizicima. Naš stručni tim će naučiti vaše poslovne potrebe, pronaći rješenje koje im odgovara i osigurati da vaši zaposlenici odmah iskoriste prednosti oblaka.

// Redbit cloud

IT rješenja u oblaku

Privatni oblak

Privatni oblak infrastrukturno je najviše namijenjen kompanijama. On omogućava organizacijama da koriste neke od prednosti javnog oblaka ali bez nesigurnosti prepuštanja kontrole nad podacima nekom drugom. Korisnici privatnog oblaka smatraju da ovom varijantom dobivaju najviše kontrole, sigurnosti i osiguravanje privatnosti.

01
Visoka personalizacija

Prilagodite resurse kako biste ispunili specifične IT zahtjeve. Usluge i infrastruktura su posvećeni jednoj organizaciji, a povezanost je podržana preko privatne mreže.

02
Više kontrole nad sigurnošću

Osigurajte viši nivo kontrole i privatnosti jer se resursi ne dijele. Pridržavajte se strogih sigurnosnih smjernica zbog mogućnosti pokretanja protokola i konfiguracija na osnovu zahtjeva radnog opterećenja

03
Efikasna skalabilnost i fleksibilnost

Ispunite promjenljive zahtjeve uz visoku efikasnost. Skalirajte kad god i kako god to zahtijevaju radna opterećenja, uz fleksibilnost transformacije infrastrukture na temelju rastućih poslovnih i IT potreba

Javni oblak

Ispunite promjenljive zahtjeve uz visoku efikasnost. Skalirajte kad god i kako god to zahtijevaju radna opterećenja, uz fleksibilnost transformacije infrastrukture na temelju rastućih poslovnih i IT potreba

01
Smanjenje troškova

Izbjegnite CAPEX koji se odnosi na kupovinu infrastrukture. Smanjite IT gnjavažu tako što ćete IT predati stručnjacima javnog Cloud provajdera.

02
Isplativost

Smanjite troškove ulaganja i smanjite vrijeme mirovanja resursa. Izbjegnite brigu o održavanju, sigurnosti, skladištenju i upravljanju bazom podataka.

03
Visoka pouzdanost i dostupnost

Budite sigurni u pouzdanost i skoro konstantan rad sa infrastrukturom pružaoca usluga u oblaku. Zaštitite se od kvara uz ogromnu mrežu servera. Povećajte ili smanjite po potrebi.

Hibridni oblak

Kombinirajte javni i privatni oblak. Visoko dostupni resursi se obezbjeđuju i orkestriraju na osnovu potreba i politika organizacije.

01
Optimizovana ulaganja

Iskoristite isplativost javnog oblaka i sigurnost privatnog oblaka. Izbjegnite kompromise između skalabilnosti / fleksibilnosti i IT upravljanja

02
Pažljivo pridržavanje politike

Distribuirajte radna opterećenja i podatke u javnom i privatnom infrastrukturnom okruženju na osnovu sigurnosnih, IT, finansijskih i poslovnih politika. Osigurajte pravilno pridržavanje svih politika.

03
Jednostavne tranzicije

Premještajte podatke, aplikacije i radna opterećenja između javnih i privatnih oblaka kako to nalažu regulatorni zahtjevi i sigurnosne politike. Iskoristite prednosti visoko dostupnih, skalabilnih i fleksibilnih modela korištenja resursa.

// KONTAKT INFORMACIJE

Kako Vam možemo pomoći ?

Za sve upite vezane za RedbIT usluge , rješenja, tehničku podršku i servis slobodno nam se obratite na navedene podatke ili nas posjetite.

Kako bismo unaprijedili svoje poslovanje posebno cijenimo Vaše komentare. Slobodno nam se obratite.

JIB: 4203072000008
MBS : 65-01-0644-22

Hvala Vam!
Vaš RBS team

Adresa:

Vilsonovo šetalište 10/II, 71000 Sarajevo, BiH

Mailbox:

info@redbit.ba
info@redbit-solutions.com

Telefon:

+38762547010

    Imate pitanja?

    Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja *