Kontakt

Vilsonovo šetalište 10/II 71000 Sarajevo

info@redbit.ba

+38762547010

redbit it podrska
// RedbIT podrška

Pružamo IT podršku na licu mjesta i na daljinu za rješavanje problema na nivou 1, 2 i 3.

Servis i podrška
Kada se pojavi problem u radu koji je previše složen za daljinsko rješavanje, tehničar se može poslati na vašu lokaciju kako bi brzo rješili problem.

Naši tehničari su u potpunosti obučeni sa dugogodišnjim iskustvom u podršci korisnicima i rješavanju problema. Opremljeni su za rješavanje bilo kojeg problema u vezi s vašim hardverom, softverom ili operativnim sistemima, koristeći prednosti vodećih alata i procesa u industriji kako bi osigurali da vaši sistemi rade s maksimalnom efikasnošću.

// IT podrška

Proaktivno održavanje i nadzor

Helpdesk podrška

Naš tim konsultanata može obavljati usluge proaktivnog održavanja i nadzora dizajnirane da identifikuju i spriječe probleme prije nego što se pojave.

Hardver koji zahtijeva redovnu pažnju može se nadzirati kako bi se osiguralo da i dalje radi bez problema. Redovno preventivno održavanje može isplatiti dividende u budućnosti jer igra ključnu ulogu u prevenciji problema.

Čak i jednostavni tehnički problemi mogu brzo ugroziti vaše poslovanje bez odgovarajuće podrške.

Naše usluge IT helpdesk-a su dizajnirane da vam pruže temeljnu podršku kada vam je najpotrebnija. Naš tim je spreman da ponudi podršku za sve probleme vezane za IT koji se pojave. Steći ćete duševni mir koji dolazi sa saznanjem da naš servis procjenjuje hitnost i uticaj na vaše poslovanje svakog tehničkog problema koji se pojavi i daje im prioritet od najviše do najmanje kritičnih.

Sveobuhvatna rješenja za podršku

Bez obzira na vrstu podrške koja vam je potrebna, od sveobuhvatnih upravljanih IT helpdesk rješenja do rješavanja na licu mjesta, kao i preventivnog održavanja i nadzora vaših sistema, naš tim od povjerenja ima alate i resurse koji su vam potrebni da vaše IT okruženje funkcioniše efikasno.

Kada koristite usluge našeg helpdesk-a u svom poslovanju, dobijate pristup certificiranim tehničarima koji su u potpunosti kvalifikovani za rješavanje vaših problema.

 

// KONTAKT INFORMACIJE

Kako Vam možemo pomoći ?

Za sve upite vezane za RedbIT usluge , rješenja, tehničku podršku i servis slobodno nam se obratite na navedene podatke ili nas posjetite.

Kako bismo unaprijedili svoje poslovanje posebno cijenimo Vaše komentare. Slobodno nam se obratite.

JIB: 4203072000008
MBS : 65-01-0644-22

Hvala Vam!
Vaš RBS team

Adresa:

Vilsonovo šetalište 10/II, 71000 Sarajevo, BiH

Mailbox:

info@redbit.ba
info@redbit-solutions.com

Telefon:

+38762547010

    Imate pitanja?

    Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja *