Kontakt

Vilsonovo šetalište 10/II 71000 Sarajevo

info@redbit.ba

+38762547010

// O nama

Rješenja koja se uklapaju u vaše poslovanje

RedbIT solutions d.o.o je specijalizirana IT kompanija za pružanje profesionalnih usluga projektovanja i izgradnje informacijskih sistema, tehnološkog školovanja i tehničke podrške za mala i srednja preduzeća, prepoznata je na BiH tržištu kao dinamična i napredna kompanija na koju se korisnici informatičkih rješenja i usluga mogu u potpunosti osloniti. Kompanija je osnovana s ciljem pružanja širokog spektra IT usluga prema krajnjim korisnicima – poslovnim subjektima različite veličine, kao i poslovnim sistemima različite zahtjevnosti. RedbIT solutions njeguje partnerske odnose s vodećim svjetskim kompanijama iz područja informatičkih tehnologija, kreatora tehnološki naprednih i inovativnih informatičkih rješenja: Microsoft, Veeam, BitDefender, VMWare, Fortinet, Veritas, Altaro, Barracuda, Juniper, Kaspersky…

// Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u IT sektoru

Misija, vizija i vrijednosti

Misija
Naša misija je pomoću poslovnih, organizacijskih i informacijsko-tehnoloških znanja i iskustava, a osobito zalaganjem i ustrajnošću, poboljšavati poslovanje naših klijenata te ih dugoročno podržavamo u njihovom rastu i razvoju.

Vizija
Naša vizija je postati vodeća kompanija za upravljanje i održavanje informacijskih sistema u BiH u segmentu malih i srednjih preduzeća.

Vrijednosti
Gradimo dugoročna i čvrsta partnerstva koja se oslanjaju na prisnoj saradnji i uzajamnoj dobrobiti. Vjerujemo da je za dugoročan uspjeh bitna upornost i ustrajnost održavajući kvalitetu usluge i stručnog kadra. Prihvaćanjem novih izazova, povećanjem opsega znanja i sposobnosti te uz puno rada idemo prema uspjehu. Takve osobine tražimo, potičemo i cijenimo.

+
Korisnika
+
Završeni projekti
+
Stručni saradnici
+
Godina
// Saradnja

Prednosti partnerstva s RedbIT solutions

Širok spektar digitalnih proizvoda i usluga, omogućuje nam da se prilagodimo upravo vašim potrebama i u partnerstvu s vama isplaniramo kako uz minimalne troškove postići maksimalne rezultate

Cloud usluge i rješenja 80%
ICT Sigurnost 90%
IT podrška 93%
IT oprema 60%
// Redbit

Naši klijenti